Соратник Яценюка не голосував проти Азарова, бо займався... виборами до сільради

Вівторок, 30 квітня 2013, 21:23

Депутат від "Батьківщини" Сергій Фаєрмарк стверджує, що не голосував за відставку уряду Азарова з поважних причин.

Як ідеться у листі Фаєрмарка до редакції "Української правди", в цей день був задіяний на виборах депутата сільської ради селища Порт Комінтернівського району Одеської області.

"Заявляю щиро та відповідально: для мене є честю представляти українську опозицію, і я не допускаю навіть думки про те, аби стати перебіжчиком", - стверджує Фаєрмарк.

"Я чекав і готувався до розгляду питання щодо висловлення недовіри уряду Миколи Азарова, але напередодні голосування був змушений разом із помічниками терміново відбути до Одеської області, у зв’язку із кричущими порушенням виборчого законодавства", - сказав Фаєрмарк.

За його словами, він довідався від свого помічника про порушення на виборах до сільради в селі Порт.

"Ситуація була дуже гостра, тому я був змушений особисто виїхати на місце подій і звернутися за роз'ясненнями до територіальної виборчої комісії", - стверджує Фаєрмарк.

"Я готовий офіційно підтвердити, що не маю намір порушувати взяті на себе під час виборів зобов'язання і продовжуватиму свою роботу у фракції ВО "Батькiвщина", - додав він.

Як відомо, Сергій Фаєрмарк входив до числа депутатів від опозиції, які були відсутні при голосуванні за відставку Азарова.

Після цього частина нардепів ініціювали питання про виключення з фракції тих, хто не голосував за відставку Азарова.

Незадовго до розгляду питання Фаєрмарк разом з регіоналом Олександром Фельдманом був призначений керівником групи дружби з парламентом Ізраїлю.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...