Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Удар" каже, що Попов уподібнюється Кернесу

Понеділок, 13 травня 2013, 23:02

Столична влада під виглядом ремонту доріг на Печерську намагається перешкодити проведенню 18 травня акції опозиції "Вставай, Україно!".

Про це заявив депутат від фракції "Удар" у Київраді Олексій Давиденко.

"Міська адміністрація і ДАІ повідомляють про те,  що було ухвалене рішення про перекладання асфальту на вулицях Грушевського, Мазепи і інших прилеглих вулицях в урядовому кварталі Києва у Печерському районі", - зазначив він.

"Керівництво столиці перейняло досвід харківського колеги Кернеса. Тільки замість блокування вулиць громадським транспортом, вони вирішили ці вулиці перекрити під приводом ремонту", - додав Давиденко.

Депутат також наголосив, що  у плані-графіку ремонтних робіт дорожнього покриття вулиці Грушевського, Мазепи, Інститутська не позначені  як такі, що потребують першочергового ремонту, враховуючи загальну ситуацію зі станом доріг у столиці.

"Акція опозиції на 18 травня була заявлена завчасно. Причому спочатку планувалося, що хода відбудеться від парку Слави до Європейської площі. Тому не може бути збігом, що саме в ці дати і в цьому місці влада раптом вирішила терміново ремонтувати дороги", - підкреслив Давиденко.

"В "Ударі" переконані, що будь-які штучні перепони влади не завадять опозиції зібрати на мітинг українців, які не згодні з політикою чинної влади і готові відстоювати свою громадянську позицію", - йдеться у заяві.

Як відомо, вулиця Хрещатик буде перекрита для проїзду транспорту 18-19 травня під час святкування Дня Європи у місті Києві.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування