Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Влада привезе на "антифашистський мітинг" до Києва бюджетників - Томенко

Вівторок, 14 травня 2013, 18:04

В опозиції підозрюють, що влада примусово звозитиме до Києва учасників антифашистського мітингу, який заплановано на 18 травня.

Про це сказав член "Батьківщини" Микола Томенко агентству "Інтерфакс-Україна", коментуючи одночасне проведення 18 травня акцій опозиції "Вставай, Україно!" та антифашистської акції протесту, організованої Партією регіонів.

"Так, як влада організовує антифашистський мітинг, це мало відповідає європейським стандартам поваги прав та свобод людини, або відповідає з точністю до навпаки", - заявив він.

За словами Томенка, він має інформацію про те, що, наприклад, у кожному районі Черкаської області формуються списки від 200 до 300 працівників бюджетної сфери для виїзду на так званий антифашистський мітинг.

"Насправді, цей мітинг без згоди його учасників. Можна зрозуміти владу, яка хоче зірвати заходи опозиції, але зривати їх методом порушення щонайменше трудових прав працівників освіти та охорони здоров'я – негоже владі", - сказав опозиціонер.

"Цинізм ситуації ще й у тому, що сьогодні в сільській місцевості влада, так би мовити, оптимізує або скорочує працівників бюджетної сфери, але ці самі бюджетники залишаються головною армією, якою затикають дірки за всіма можливими напрямами, зокрема й на цьому мітингу", - додав Томенко.

Він засудив дії влади з примушування працівників бюджетної сфери до участі в антифашистському марші протесту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...