"Батьківщина" заявила про напад на своїх агітаторів

Вівторок, 14 травня 2013, 20:46

14 травня в кількох районах Києва було скоєно напади на інформаційні намети "Батьківщини", в яких розповсюджували запрошення на акцію "Вставай, Україно!" та партійні газети.

Про це повідомила прес-служба "Батьківщини".

Згідно з інформацією, близько 13:00 у Святошинському районі до намету "Батьківщини" підійшли двоє невідомих і почали погрожувати активістам фізичною розправою.

"Молодики вихопили з рук активіста запрошення, сіли в автомобіль "Міцубіші Лансер" без номерних знаків та зникли в невідомому напрямку", - зазначили у прес-службі.

Окрім того, за інформацією партії, у Голосіївському районі близько 15:00 троє невідомих підійшли до інформаційного намету "Батьківщини" поблизу станції метро "Деміївська" й намагалися викрасти запрошення на акцію, що були в наметі.

"Завдяки активістам "Батьківщини" та небайдужим громадянам, які перебували поблизу, невідомим не вдалося забрати запрошення. Як повідомляють активісти, молодики залишили місце події на автомобілі "Опель" із держномером СА5536", - розповіли у "Батьківщині".

За інформацією політ сили, схожі випадки сталися й біля наметів, розташованих поблизу станції метро "Виставковий центр" та на Голосіївському проспекті.

Як відомо, 18 травня в Києві має відбутися акція "Вставай, Україно!".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News