Тюремники жаліються: захист Тимошенко тисне на нас неправдивими заявами

Четвер, 16 травня 2013, 16:46

Адвокати засудженої екс-прем'єра Юлії Тимошенко поширюють неправдиві заяви щодо питання її етапування.

Про це йдеться у заяві прес-служби Державної пенітенціарної служби.

"Йдеться про можливість поширення неправдивих заяв збоку захисників засудженої", - уточнили тюремники.

"Тому, попереджаючи поширення брехні в нашу адресу ми вимушені вкотре повторювати та роз’яснювати, що вчора із засудженою Тимошенко, так само, як і кожного разу, коли суди викликають її на засідання, співробітники колонії спілкуються з нею на предмет її бажання бути етапованою", - йдеться в повідомленні.

"Вчора також відбувалися такі односторонні розмови, адже засуджена просто відверталася від співробітників Качанівської колонії", - сказано в заяві.

"Також, наголошуємо та тому, що усі дії пенітенціарної служби стосовно питання транспортування засудженої відбуваються в рамках чинного законодавства", - заявили в ДПСУ.

"А тому захисникам засудженої не варто розраховувати на те, що ДПтС піде на порушення закону навіть під тиском неправдивих заяв та провокаційних коментарів", - йдеться у повідомленні.

"Складається враження, що не маючи іншого інформаційного приводу, засуджена та її адвокати намагаються використовувати пенітенціарну службу та питання небажання засудженої бути присутньою на жодному із судових засідань, у якості інструменту піару, шляхом зухвалого обмовлення співробітників колонії", - підсумували тюремники.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...