Масол заявив, що не казав про вину Януковича у вбивстві Щербаня

П'ятниця, 17 травня 2013, 18:43

Екс-прем'єр Віталій Масол заявив, що не говорив про те, що до вбивства депутата Євгена Щербаня причетний Віктор Янукович,а до вбивства, а до смерті Вадима Гетьмана - Віктор Ющенко.

Про це він повідомив на своїй Facebook-сторінці.

"Дана інформація не відповідає дійсності і безумовно підлягає спростуванню", - сказав він.

Як відомо, про причетність Януковича до вбивства Щербаня і Ющенка до вбивства Гетьмана нібито йшлося в уривку інтерв’ю, який не увійшов у публікацію журналу "Країна", але його оприлюднила у своєму Facebook журналіст Аліна Стрижак. 

"Я, Масол Віталій Андрійович, заперечую проти інформації, наведеної у вказаній статті і наголошую, що подібного інтерв’ю я не давав, під такою інформацією мого підпису ви не знайдете, бо його там не було і не могло бути", - спростував Масол, приписані йому заяви.

"Я можу назвати це чистим політичним замовленням, спрямованим проти діючої верхівки влади. Вказане інтерв’ю не зафіксоване на жодному паперовому чи електронному носії. Кожне слово, написане журналісткою Аліною Стрижак від мого імені, є неправдивим і носить провокаційний характер", - сказав він.

"Більш того, дозволю собі наголосити що поширення недостовірної інформації суперечить як законодавству України так і моральним принципам суспільства. Я маю намір звертатися до суду за захистом своєї честі і гідності та спростування недостовірної інформації", - додав екс-прем'єр.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News