Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шустер пояснив, чому не покликав Власенка: ми – не суд

П'ятниця, 17 травня 2013, 20:46

Ведучий Савік Шустер пояснив, що не покликав на свою програму, яка стосується справи про вбивство депутата Євгена Щербаня, захисника екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергія Власенка, аби не перетворювати програму в судове засідання.

Про це він заявив в прямому ефірі ток-шоу "Шустер Live" на телеканалі "Інтер" у п'ятницю ввечері.

"Сергія Власенка ми не запросили. Я зараз поясню, чому. Ми не можемо бути судом. Тут суд не може відбуватися. Ми можемо обговорювати рішення суду в цій студії, але не процес. Політичні аспекти – звичайно. Все, що стосується Європи, України, як на це дивиться Європа, США, Росія – так. Але втручатися в процес ми не маємо права", - заявив ведучий.

"Власенко був, прокурор був… Якби ми запрошували адвокатів, ми мали б запросити суддю, прокурорів і Кириченко ще раз на відеоконференцію. Я не думаю, що це реально і що це потрібно країні, в першу чергу", - додав він.

Як відомо, через те, що Власенка не покликали на ефір, у прес-службі "Батьківщини" зробили висновок, що "прізвище Власенка занесене до чорного списку осіб, яким влада забороняє доносити свою точку зору до мільйонів глядачів телепрограми".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування