Яценюк розповів, коли завершаться акції опозиції

Субота, 18 травня 2013, 11:48

Один з лідерів опозиції Арсеній Яценюк заявляє, що акції опозиції завершаться "тільки після інавгурації нового президента".

Про це він сказав журналістам перед початком акції на Європейській площі.

"Завершиться акція в день інавгурації нового президента", - заявив політик.

Відповідаючи на уточнююче питання, коли, як він очікує, це відбудеться, Яценюк сказав: "Якщо у терміни, визначені законом, це 2015 рік, якщо це будуть дострокові президентські вибори, це відбудеться достроково. Ми як опозиція вимагаємо дострокових президентських виборів, але ми з людьми чесно говоримо, що за рахунок однієї акції Янукович заяву не напише. Він не побіжить швидко підписувати заяву про те, що він вже не президент. Але якщо мова йде про десятки акцій і мільйони людей, які стоять за свої права, а не за опозицію, то це може відбутися набагато раніше".

Яценюк додав, що під час акції, яка розпочнеться о 12 годині, він оголосить план наступних дій опозиції: "Ви почуєте план дій, що опозиція пропонує зробити, крок за кроком".

"Ви знаєте, на початку акції "Вставай, Україна" деякі мудрі казали, що по графіку не робиться акція "Вставай, Україно!", а я казав, що це не графік, а сплановані дії опозиції. І ми рухаємося по цьому плану. Сьогодні буде прийнято одне дуже важливе рішення і підписано важливу резолюцію, яку ви побачите пізніше", - пообіцяв Яценюк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування