Екс-мера Василькова таки зареєстрували кандидатом

Неділя, 19 травня 2013, 10:36

Васильківська міська виборча комісія зареєструвала екс-мера міста Валерія Поповича кандидатом на виборах мера Василькова.

Відповідна ухвала комісії була прийнята о 19:30 у п’ятницю, 17 травня. Її копію надіслав "Українській правді" адвокат Поповича Микола Неділько. 

Постанова ТВК про реєстрацію Поповича кандидатом у мери Василькова
Постанова ТВК про реєстрацію Поповича кандидатом у мери Василькова

Як ідеться в документі, таке рішення було прийнято після повторного розгляду прийнятих від Поповича документів для реєстрації його кандидатом на посаду Васильківського міського голови.

Разом з тим, у суботу Київський апеляційний адміністративний суд на підставі ухвали Васильківської міської виборчої комісії про реєстрацію Поповича кандидатом задовольнив апеляційну скаргу Поповича і скасував постанову Київського окружного адміністративного суду від 13 травня про відмову в реєстрації його кандидатом у мери.

Як відомо, вибори мера Василькова відбудуться 2 червня.

Попович є одним з найсильніших претендентів на посаду мера. Він вже виконував ці обов’язки двічі.

Раніше міськвиборчком відмовлявся реєструвати його кандидатом, мотивуючи тим, що Попович у документах вказав, що є безпартійним, але з ЦВК надійшла інформація, що він є членом партії "Україна вперед".

Довірена особа Поповича Микола Мельниченко заявляв, що екс-мер давно вийшов із цієї партії і був висунутий кандидатом на посаду міського голови Василькова як безпартійна особа з боку партії "Єдність".

Разом з тим, як повідомлялося, 10 травня міськвиборчком міста зареєстрував кандидатом у мери єдиного кандидата від опозиції "УДАРівця" Сергія Сабова, якого раніше відмовлявся реєструвати.

Від Партії регіонів на вибори пішов Володимир Сабадаш.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...