Газета, близька до Арбузова, назвала бойовика-"Румуна" опозиціонером

Понеділок, 20 травня 2013, 16:13

Газета Взгляд, яку медіа-експерти вважають близькою віце-прем'єру Сергію Арбузову розмістила текст, що виправдовує бойовика Вадика "Румуна" Тітушка, що побив журналістку 5 каналу Ольгу Сніцарчук.

Так видання нібито поспілкувалося з його колишнім тренером Василем Демянцевим.

За його словами, Тітушко зараз вчиться в Білоцерківському Національному Аграрному Університеті.

"Тітушка добре знаю. Дещо запальний, як і всі хлопці в цьому віці. На тренуваннях – він іноді викладався по повній, іноді лінувався. Ну, як і всі хлопці", - зазначив тренер.

Він стверджує, що зі спортивного клубу Тітушко пішов три роки тому – з тих пір, як вступив до Національного Аграрного Університету.

"У Білій Церкві хлопця жаліють. Мовляв, не хотів нікого бити, а на мітинг прийшов, щоб заробити гроші. Причому запевняють, що найняла його опозиція", - пише газета.

Люди, з якими дружить Тітушко, розповіли "Взгляду", що людей вербували прямо в університеті", - пише газета.

 

- Ви зрозумійте, ми студенти… - цитує видання нібито студента без назви його прізвища. - Нам надходили різні пропозиції їхати на мітинги. Хтось вибрав від влади, хтось від опозиції. Вадим поїхав на мітинг від опозиції. Сам розповідав, що за день дають 50 гривень, везуть безкоштовно. Якщо влаштувати провокацію з опонентами – 100 гривень.

"Про інцидент друзі й знайомі Вадима воліють не згадувати. У соціальних мережах стверджують, що бити журналістку Вадим не хотів. Мовляв, жінка просто потрапила під руку", - пише газета.

"Усі присутні говорили, що він не хотів її бити…. Дозволялося поливатися водою, кричати. Але от бити - ні. Він махав руками на камеру, потім заспокоївся. Потім знову почав махати й попав їй по обличчю. У цей момент у неї був мобільник. Потрапив трохи по обличчю, й випав мобільник", - так ситуацію бачать знайомі хлопця, пише газета.

Як відомо, "бойовики" перед бійкою стояли перед сценою Партії регіонів, а потім у якийсь момент відправилися нагору на Велику Житомирську, де спровокували бійку з націоналістами.  

Тітушко й ще кілька людей також напали на журналістів.

Як відомо, медіа-експерти стверджують, що газета Взгляд близька до Арбузова. Сам же Арбузов на прес-конференції відхрестився від цієї газети.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування