Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Представник президента сказав, чому Янукович мовчить

Понеділок, 20 травня 2013, 18:02

Президент Віктор Янукович неодноразово давав політичну оцінку ситуації у країні і закликав до відповідальної, сумлінної роботи.

Про це заявив представник президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко під час погоджувальної ради у парламенті, повідомляє прес-служба глави держави.

"Вимога до президента дати свою оцінку подіям, що відбуваються в нашій країні, є необґрунтованою, на мою думку, тому що президент неодноразово давав політичну оцінку ситуації і неодноразово звертався, у тому числі і під час відкриття цієї сесії Верховної Ради, із закликами до відповідальної, сумлінної роботи", - наголосив "регіонал".

Мірошниченко сказав, що президент "ніколи не дозволяв собі неповажно ставитися до народних депутатів, ніколи не дозволяв собі втручатися в діяльність Верховної Ради і політичних сил, що діють в Україні".

"І саме тому він утримується від активної участі на боці тієї чи іншої політичної сили, коли йдеться про політичну діяльність", - пояснив він.

За словами Мірошниченка, президент достатньо принципово ставиться до порушення законів і за будь-якими фактами, незалежно від того, з боку прихильників яких політичних сил вони були, глава держави завжди доручав правоохоронним органам, щоб вони були розслідувані, винні встановлені і покарані відповідно до закону.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування