Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Декларації трьох "свободівців" досі не опубліковані – "Чесно"

П'ятниця, 24 травня 2013, 16:58

"Чесно" заявляє, що декларації про доходи 3 депутатів "Свободи" досі неможливо знайти, і лише декларації 14 "свободівців" були опубліковані у "Голосі України".

Про це рух заявляє у відповідь на заяву ВО "Свобода" про те, що усі 37 депутатів партії до 1 квітня подали у відділ кадрів Апарату Верховної Ради декларації про майно та направили прохання оприлюднити їх на сайті ВР і в парламентській газеті "Голос України".

"Чесно" нагадує, що за законом усі декларації мали бути опубліковані в "Голосі України" до 30 квітня, але станом на 17 травня в цій газеті та на сторінках депутатів "Свободи" на сайті ВР було опубліковано лише 26 з 37 декларацій (14 із них – у "Голосі України", 12 – знайдені на сайті парламенту).

Неопублікованими в офіційних джерелах Верховної Ради ще тиждень тому були декларації 11 депутатів від  "Свободи", наголошують у русі.

"Станом на 24 травня декларація  про доходи 3 депутатів-свободівців  і досі не можливо знайти, ані у "Голосі України", ані на офіційних сторінках депутатів на сайті Верховної Ради, ані на їх персональних сайтах", - заявляє "Чесно".

А саме невідомі дані про статки депутатів Андрія Іллєнка, Олега Махніцького та Євгена Мельника.

Депутат  Юрій Бублик опублікував свою декларацію лише на персональному сайті – ці дані поки що не розміщено ані на сайті ВР, ані  у газеті "Голос України".

У період з 18 березня до 24 травня  в "Голосі України" були опубліковані декларації 14 депутатів від ВО "Свобода": Руслан Кошулинський, Олег Панькевич, Руслан Марцінків, Анатолій Вітів, Руслан Зелик, Олексій Кайда, Андрій Міщенко, Ірина Сех, Юрій Сиротюк, Андрій Тягнибок, Олег Тягнибок, Ігор Янків, Олег Гелевей та Юрій Михальчишин.

Усі вони, крім Кошулинського, подали декларації в квітні – хоча за законом мали б зробити це до 1 квітня, щоб до травня ці документи були опубліковані в офіційних виданнях ВР.

Рух "Чесно" закликає депутатів від усіх партій, у тому числі "Свободи", оприлюднити свої декларації на своїх персональних сторінках на сайті Верховної Ради та на офіційному сайті партії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування