Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Попов проситиме Януковича об'єднати посади керівників Києва

Субота, 25 травня 2013, 10:03

Голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов запропонує президенту об'єднати посади голови КМДА і київського міського голови, якщо переможе на виборах мера столиці.

Про це він сказав у інтерв'ю УНІАН.

"Коли буду обраний мером, запропоную президенту об'єднати посади. Накопичений у Києві досвід і розуміння його проблем (кожного дня ці проблеми проходять через мене) дозволить мені працювати при такій системі", - зазначив голова КМДА.

На думку Попова, розподіл цих двох посад кілька років тому був вірним рішенням, проте зараз уже можна об'єднати ці посади, що посилить позицію керівника міста і дасть можливість проводити ефективну політику.

Водночас він зазначив, що відповідати за місцевий законодавчий орган і виконавчу владу одночасно є дуже великим навантаженням.

За словами Попова, якщо в політиці міста відбувається відхилення від інтересів киян, то в подібного об'єднання є й мінуси. Проте, на його думку, ситуація у Києві не повинна залежати від цього.

Він також розповів, як планує вигравати виборчу кампанію в Києві: "Це два місяці зустрічей з людьми, з колективами, дискусії на радіо і телебаченні... Я через це вже декілька разів проходив і вважаю, що мої аргументи будуть реальними й об'єктивними. Тому я зможу довести киянам, що стабільність і перспектива розвитку, створення нових робочих місць, розбудова інфраструктури та вдосконалення соціальної галузі, підвищення рівня життя киян - головне для Києва".

15 листопада 2010 року президент Віктор Янукович підписав укази про звільнення Леоніда Черновецького з посади голови КМДА і призначення на цю посаду Попова.

Мер столиці Черновецький достроково склав повноваження 1 червня 2012 року. Його обов'язки виконує секретар Київради Галина Герега.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування