Колесніков: у "Свободи" немає ідеології й майбутнього

Субота, 25 травня 2013, 18:15

Нардеп від Партії регіонів Борис Колесніков вважає, що у ВО "Свобода" немає ідеології і немає майбутнього.

Таку думку він висловив журналістам у суботу в Донецьку, повідомляє прес-служба ПР.

"У ВО "Свобода" немає ніякої ідеології... Якщо прибрати націоналізм, близький до нацизму, скажімо, то нічого не залишиться. Це і є їх платформа", - зазначив Колесніков.

Він сказав, що у цієї політичної сили немає ніякої економічної програми.

"Припустимо, теоретично: "Де ваша економічна програма?" "Ми все виведемо з офшорів і за це побудуємо нову економіку". Все, з офшорів повертати вже нічого. Хто міг повернути, ті вже повернули", - заявив депутат.

"Мене якось Володимир Васильович Рибак, коли він був мером міста, а я пропрацював в обласній раді 20 днів, запитує: "Як робота?" А ми зібралися 9 травня покласти квіти. А я кажу: "Ви знаєте, то конференція, то нарада, у того ювілей, то ще щось. Ще не працював". А він каже: "Борисе, так це і є робота". Тобто ходити по ювілеям і все інше. Так от у "Свободи" це і є ідеологія - антисемітизм, розпалювання національної ворожнечі", - додав він.

На його думку, це відводить країну від вирішення економічних проблем.

"Я впевнений, що майбутнього немає не тільки у "Свободи", а і у будь-яких націонал-патріотичних рухів", - заявив Колесніков.

Він також не бачить жодних передумов для проведення позачергових парламентських або президентських виборів в Україні.

Колесніков підкреслив, що не можна по-своєму тлумачити демократію. "Поки, я підкреслюю, псевдодемократичні сили більше схильні до анархії. Та, як відомо, це мати порядку, як кажуть самі анархісти. Але це нічого спільного з демократією не має. Тому вибори президента будуть в 2015 році, вибори парламенту - в 2017 році . Я не бачу ніяких передумов, щоб це сталося раніше", - заявив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування