Міліція не бачить логіки в акції журналістів під МВС

Понеділок, 27 травня 2013, 19:23

Міліція вважає нелогічним встановлення журналістами громадського руху "Стоп цензурі!" намету під будівлею Міністерства внутрішніх справ.

Про це сказав виконуючий обов'язки начальника управління зв'язків із громадськістю МВС Сергій Бурлаков.

Як відомо,кілька журналістів розбили під МВС намет для інформування громадськості про перебіг розслідування подій 18 травня в Києві, зокрема побиття журналістів.

"У них в усіх (у журналістів, що встановили намет) є мій номер телефону, мої контакти, вони завжди можуть подзвонити, довідатися про перебіг розслідування... навіщо встановлювати намет тоді, якщо завжди можна подзвонити", - сказав він.

Бурлаков зазначив, що сумнівається, що такий спосіб інформування громадськості, як намет з журналістами під МВС із написом "тимчасовий інформаційний центр", буде ефективним.

Водночас він повідомив, що міліція поки не має наміру вживати ніяких активних дій для демонтажу намету.

Як відомо, за заявою голови ГУМВС України в Києві Валерія Коряка, співробітники міліції "проявили нерішучість" під час інциденту з побиттям журналістів Ольги Сніцарчук та Влада Соделя 18 травня.

За підозрою у нападі затримали Вадима Титушка. Він був у складі групи з близько 50 осіб, які влаштували бійку зі свободівцями на Великій Житомирський.

Водночас у вівторок вийшло його відеозвернення, де він стверджує, що їх найняла опозиція.

У середу Шевченківський райсуд Києва випустив Титушка під заставу 22940 гривень.

Українські новини

Відео: Телекритика  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування