Хайсера Джемільова відправили до психіатричної лікарні

Вівторок, 28 травня 2013, 19:54

Київський райсуд Сімферополя обрав запобіжний захід Хайсеру Джемільову, який застрелив людину, у вигляді двохмісячного утримання під вартою і визначив низку експертиз.

Про це повідомила прес-секретар прокуратури Криму Наталя Бояркіна.

За її словами, таким чином, суд підтримав вимогу звинувачення.

Термін утримання під вартою, а також проведення експертиз, в тому числі психолого-психіатричної та наркологічної, визначені судом до кінця липня 2013 року, зазначила Бояркіна.

Суд ухвалив відправити Хайсера в Кримську республіканську психіатричну лікарню № 1 Сімферополя.

Як відомо, 27 травня Хайсер Джемільов - молодший син народного депутата "Батьківщини", голови Меджлісу кримськотатарського народу Мустафи Джемільова - застрелив людину.

Згідно з інформацією на офіційному сайті Меджлісу, вбивство сталося з необережності близько 15.30 в будинку молодшого сина Джемільова в місті Бахчисарай внаслідок необережного поводження із зареєстрованою зброєю.

У той час сам глава Меджлісу перебував у Сімферополі, про трагедію, що трапилася, йому повідомив телефоном старший син Ельдар.

Пізніше в МВС повідомили, що за фактом вбивства відкрито кримінальне провадження за статтею КК "умисне вбивство". За інформацією ЗМІ, загиблий був другом сім'ї Джемільова.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...