Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З СТБ пішла журналістка через незгоду з редакційною політикою

Четвер, 30 травня 2013, 09:03

Журналіст Ольга Червакова заявила, що залишає телеканал СТБ через незгоду з редакційною політикою.

Про це вона написала у своєму Facebook.

"Сьогодні я написала заяву про звільнення з СТБ. Це було моє особисте рішення. В анкеті, наданій відділом кадрів, в графі "причина звільнення" я вказала "в зв'язку незгодою з редакційною політикою", - написала вона.

"За останній рік Вікна змінили пріоритети, і деякі з них виявилися для мене неприйнятними. Весь цей час я вважала за правильне у разі незгоди з чимось вести дискусію всередині редакції, не спрямовуючи критику назовні. А в разі, якщо протиріччя стануть непереборними, - звільнитися", - додала журналістка.

"Мені шкода, що зараз склалася саме така ситуація", - додала вона.

"Я пропрацювала на СТБ 10 років, я дуже пишаюсь тим, що була частиною легендарних "Вікон" зразка 2005-2011 років. Мені насправді дуже важко їх залишати. Ще раз наголошую: це було моє особисте рішення, і я про нього не шкодую", - наголосила Червакова.

Трохи пізніше Червакова додала, що незгода з редакційною політикою полягає

 В тому, що в програмі мінімізується кількість політичних сюжетів.

"Ще раз щодо СТБ. Я політичний журналіст. У Вікнах зараз сюжетів про політику - мінімум. Ніша, яку я займала, зникла, ця епоха пішла в минуле", - написала вона.

"Коли я говорю про незгоду з редакційною політикою, то маю на увазі саме неприпустимість великої кількості сюжетів про насильницькі дії. Пріорітети редакції відрізняються від моєї думки. Тому я залишила своє робоче місце. Ось і все", - зазначила Червакова.

Раніше з Вікон пішла журналістка Наталя Соколенко через таку саму причину.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...