Кужель: влада готує собі закрите спецкладовище

Четвер, 30 травня 2013, 13:58

Влада має намір заснувати нове закрите кладовище, де можна буде ховати лише обраних високопоставлених осіб.

Про це повідомила депутат від "Батьківщини" Олександра Кужель в інтерв'ю News24UA.

Вона розповіла, що "за допомогою законопроекту регіонала Вадима Колесніченка планується ввести нове закрите кладовище, де можна буде ховати тільки "обраних".

"Ось, будь ласка: проект закону №2154 про внесення змін до деяких законодавчих актів України про національний військовий меморіал - кладовище "Національний військовий пантеон". Паралельно в Кабінеті Міністрів розроблено постанову про національний військовий меморіал - кладовище "Національний військовий пантеон", - уточнила депутат.

"Звичайно, в самому законопроекті все виглядає більш ніж патріотично і урочисто. Однак, за твердженням Міжнародної асоціації професіоналів похоронних справ, проект Положення про Національний цвинтар, недоступний широкому колу, передбачає, що на цьому аналогу Кремлівської стіни може бути поховане тільки привілейоване вузьке коло осіб", - повідомила Кужель.

Вона перерахувала, що це "президент, глава Верховної Ради, прем'єр, віце-прем'єр, секретар РНБО, міністри, генпрокурор, судді Конституційного суду, Верховного суду і так далі".

"Разом з дружинами та чоловіками. Загалом, як бачите, хлопчики вже готують собі містечко", - підсумувала вона.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування