Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Свобода" кличе киян протестувати під Київраду

Четвер, 30 травня 2013, 17:57

Партія "Свобода" закликає киян прийти 2 червня о 16:00 до Київської міської ради та показати владі позицію щодо проведення виборів у столиці.

Про це заявив народний депутат-"свободівець" Андрій Іллєнко, повідомляє прес-служба партії.

Він назвав заангажованим та "юридично абсурдним" рішення Конституційного Суду, оприлюднене 30 травня, згідно з яким вибори до Київської міської ради та вибори очільника столиці відкладено на 2015 рік.

"Таке рішення суду було очікуваним, адже всім зрозуміло, кому нині підпорядковується Конституційний суд. Проте воно відкрито є політично заанґажованим, юридично абсурдним та продиктованим із Адміністрації президента", - заявив Іллєнко.

"Зрозуміло, що влада, яка боїться киян і виборів у столиці, пішла на цей ганебний крок задля того, аби уникнути приниження від стрімкого програшу на виборах її ставлеників на чолі з Поповим", - додав він..

За словами опозиціонера, тепер своє слово має сказати київська громада, бо "тільки вона може захистити свої базові конституційні права та змусити владу змінити позицію".

"Ми закликаємо всіх небайдужих, усіх киян та усіх українців прийти 2 червня о 16:00 до Київської міської ради та показати владі позицію щодо проведення виборів у столиці", - заявив Іллєнко.

"Тільки так ми доведемо, що дійсно є громадянами, а не бидлом, яке може терпіти зневажливе ставлення до себе. Кияни мають право обирати собі свою, народну, київську владу!", переконаний він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування