Окунська зібралася в депутати в тому ж окрузі, що й Власенко

П'ятниця, 31 травня 2013, 10:51

Наталія Окунська має намір балотуватися в народні депутати на майбутніх довиборах у "проблемних" округах, якщо "Батьківщина" висуне в одному з них кандидатуру її колишнього чоловіка Сергія Власенка.

Про це вона заявила, коментуючи інформацію про можливе висунення Власенка кандидатом у депутати від "Батьківщини" на довиборах.

"Мені стало відомо, що партія "Батьківщина" планує висунути Сергія Власенка кандидатом на виборах депутатів в одному з так званих "проблемних" округів. Хочу заявити про свій намір балотуватися по тому ж округу і перемогти Власенка на виборах", - заявила Окунська, повідомляє УНІАН.

Вона зазначила, що вже підготувала попередній план своєї виборчої кампанії.

"Конкретні тези моєї виборчої програми будуть оприлюднені одразу після реєстрації кандидатів. Вона базуватиметься на опозиційній платформі, оскільки на даний момент я бачу себе в ніші конструктивної опозиції до чинної влади", - заявила Окунська.

"Я виступаю за масштабний перегляд економічної, соціальної та культурної політики держави. Особливу увагу моя команда буде приділяти питанням державного захисту материнства і дитинства, оскільки я вважаю, що станом на сьогодні ситуація в цій сфері більш ніж плачевна", - додала вона.

Окунська заявила, що досить добре орієнтується в українському законодавстві і готова на всіх рівнях захищати інтереси своїх виборців.

"За п'ять років постійних судових тяжб я досконало вивчила цивільне, сімейне та інші галузі права, а також процесуальне законодавство. За час перебування Власенка при владі я встигла відчути всю ту несправедливість, яку, на жаль, наші громадяни часто зазнають з боку чиновників", - сказала вона.

"Я впевнена, що моїх знань і навичок достатньо для того, щоб професійно захищати інтереси виборців на всіх рівнях державного управління", - зазначила Окунська.

Вона також повідомила, що має намір використовувати весь арсенал прав і повноважень, якими володіють кандидати в депутати.

"З перших днів виборчої кампанії я буду використовувати весь арсенал інструментів, доступних кандидатам у депутати, в тому числі проводити зустрічі з громадянами та організовувати мітинги. Я також готова вийти на дебати зі своїм основним конкурентом, якщо він, звичайно, не побоїться такої зустрічі" , - попередила вона.

Крім того, Окунська підкреслила, що не сумнівається у своїй перемозі на виборах.

"Я впевнена, що отримаю перемогу в протистоянні з Власенком в рамках виборчої кампанії. Хоча, знаючи Сергія, я сумніваюся, що у нього вистачить мужності увійти в чесну і відкриту передвиборчу дискусію зі мною", - зазначила вона.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування