Влада й опозиція поділили Донецьк, "регіони" звозять молодь

П'ятниця, 31 травня 2013, 12:02

"Батьківщина", "УДАР" і "Свобода" встановили у Донецьку намети біля театру опери й балету і біля пам'ятника Тарасу Шевченку, де планують провести акцію "Вставай, Україно".  

Про це повідомляє вранці "ОстроВ".

Батьківщина і УДАР поставили намети під театром у Донецьку
"Батьківщина" і УДАР поставили ятки під театром у Донецьку
І біля памятника Шевченку – ятки опозиції
І біля пам'ятника Шевченку – ятки опозиції

Водночас, на площі біля Донецької облдержадміністрації з’явилася сцена для проведення свята для дітей "Свято морозива".

Донецьк 31 травня. Фото Острова
Донецьк 31 травня. Фото "Острова"

Тим часом, біля школи на провулку Орешкова стоїть автобус із символікою молодіжного крила Партії регіонів – Всеукраїнської молодіжної організації "Молоді регіони", повідомляють Novosti.dn.

У центр Донецька звозять Молоді регіони, поки опозиція готується до акції
У центр Донецька звозять "Молоді регіони", поки опозиція готується до акції. Фото Novosti.dn

На цьому автобусі школярів планують підвезти до Жовтневої площі біля будівлі Донецької обласної державної адміністрації для того, щоб вони взяли участь у "Святі морозива".

Влада влаштувала свято мороженого – і опозиції довелося переміститися
Влада влаштувала "свято мороженого" – і опозиції довелося переміститися
Донецьк, 31 травня
Донецьк, 31 травня

При цьому "Батьківщина" заявляє, що у мікроавтобуса, який віз учасників акції "Вставай, Україно!" у Донецьк, на виїзді з Артемівська було проколото два колеса.

За словами водія, транспортний засіб, у салоні якого було 13 осіб, було зупинено співробітниками Державної автоінспекції. Інспектори оглянули мікроавтобус, на цей час пасажирів попросили покинути салон. Водій у цей час був у службовому автомобілі, куди його запросили для "бесіди".  

"Коли я повернувся до автобуса – колеса "шипіли" – були проколоті. Мені довелося відігнати транспортний засіб на станцію техобслуговування", - сказав водій автобуса.

Як відомо, 31 травня в Донецьку пройде акція "Вставай, Україно!". О 16:00 від театру опери й балету до пам'ятника Шевченка пройде хода за участю лідерів опозиційних парламентських фракцій.

Від самого початку опозиціонери планували пройти на площу Жовтневу, яка розташована на відстані близько 100 метрів від пам'ятника Шевченкові, однак місцева влада заявила, що на цьому місці буде проводиться "Свято морозива" для дітей.

У результаті представники опозиції подали нове повідомлення про проведення акції, у якому говориться, що хода завершиться біля пам'ятника Шевченку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування