ЦВК додала Новінському ще конкурентів і поділила гроші

П'ятниця, 31 травня 2013, 18:30

Центрвиборчком зареєстрував ще 8 кандидатів у народні депутати на проміжних виборах на виборчому окрузі № 224 у Севастополі.

Про це повідомила прес-служба ЦВК.

Зокрема, за депутатський мандат боротимуться: Раміль Ахмеров від політоб’єднання "Єдина Родина"; Вікторія Згурська від Соціально-екологічної партії "Союз. Чорнобиль. Україна."; Михайло Кочешєв від "Громадянської солідарності"; Ольга Крючкова від "Вітчизни"; само висуванка Ірина Мєлідіс;  Микола Рибаков від "Союзу".

Окрім того, кандидатами в депутати стали Олександр Сергєєв від Молодіжної партії України та Ігор Яковенко від Народної Екологічної партії.

Таким чином, станом на 31 травня 2013 року ЦВК зареєструвала 20 кандидатів у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 224. 

Крім того, Центрвиборчком затвердив кошторис видатків окружної виборчої комісій з виборів народних депутатів у цьому окрузі на загальну суму 2 мільйони 337 тисяч 900 гривень.

Згідно з інформацією преc-служби відомства, з цієї суми на фінансування окружної виборчої комісії передбачено 110 тисяч 692 гривні, а 94 дільничних виборчих комісій  – 2 мільйони 227 тисяч 208 гривень.

Як відомо, раніше Центрвиборчком зареєстрував 12 кандидатів у народні депутати для участі в проміжних виборах в одномандатному окрузі №224 у Севастополі, серед них - президент групи компаній "Смарт-холдинг" (Київ) Вадим Новінський.

Вибори депутата Ради в окрузі №224 пройдуть 7 липня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування