Карпунцов: Влада апробувала 18 технологій у Василькові

Понеділок, 10 червня 2013, 14:32

В опозиції розробляють заходи для запобігання фальсифікаціям на виборах, однак основною протидією вважають злагоджену роботу всієї опозиції.

Про це заявив УДАРівець Валерій Карпунцов під час круглого столу, присвяченого перевиборам в проблемних округах.

"Ми, отримуючи досвід останніх днів, в тому числі Василькова, ми розробляємо певні плани, певні заходи", - заявив він.

"Ми ж до Василькова не думали, що член комісії буде викрадати бюлетені і сам безпосередньо вкидати. Раніше просто винаймали людей, в основному соціально незабезпечених… А зараз у нас члени комісії вкидають", - зазначив він.

"Члени комісії по підсобних паспортах на себе отримують бюлетені, розписуються за отримання і вкидають", - додав він.

"Влада на Василькові апробувала близько 18 різних технологій. Це була апробація. Звичайно ми враховуємо це. Основна протидія, це злагоджена робота всіх опозиційних сил під час виборів і під час виборчого процесу", - наголосив він.

У свою чергу свободівець Ігор Мірошниченко заявив, що фальсифікаціям можуть запобігти зміни до виборчого кодексу в части впровадження кримінальної відповідальності за фальсифікації.

"В глобальному плані проблему може визначити виборчий кодекс, в якому буде жорстко і чітко передбачено кримінальну відповідальність за фальшування виборів.  Без кримінальної відповідальності ми ніколи не матимемо чесних виборів", - впевнений він.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування