Вертодрому Януковича зсув не загрожує

Понеділок, 10 червня 2013, 15:38

Компанія "Амадеус КО", яка будує вертолітний майданчик на Парковій алеї запевняє, що на їх ділянці зсувів не відбувається.

Про це "Українській правді. Київ" повідомив начальник комерційного відділу компанії Антон Озадовський.

Коментуючи інформацію, що об'єкт будівництва на Парковій дорозі знаходиться в аварійній зоні, представник "Амадеус КО" запевнив, що ніякої геологічної небезпеки руйнування об'єкта не існує, всі роботи були проведені згідно всім технічним нормам і вимогам.

"Ми щодня контролюємо стан ґрунту в районі комплексу, в який входить вертодром. На нашому майданчику ніяких зсувів не було, як і в районі вертодрому. Ніякої загрози для цього об'єкта немає", - заявив Озадовський.

"Будівля будувалося таким чином, щоб не тільки не сповзти, але ще й зміцнити схили. Ми, напевно, єдина будівля на Парковій алеї, яке зараз зміцнює схил. Будівництво та зміцнення схилів проводилося українсько-французькою компанією "Основа-Солсіф", яка має досвід роботи зі зсувними грунтами. Більше того, всі роботи, які проводилися врахували рекомендації та приписи МНС і СУПР", - додав представник компанії.

Як відомо, у Києві є вже 11 об'єктів, на яких оголошено надзвичайну ситуацію місцевого рівня у зв'язку із загрозою зсувів.

Вертолітний майданчик для президента Януковича на схилах Дніпра в центрі Києва будує ТОВ "Амадеус КО", 95 % якого належить британській фірмі Fineroad Business LLP (Кардіфф). Компанія, заснована 16 грудня 2010 року (за два тижні до рішення Київради), номінального директора немає.

Згідно із британським державним реєстром, її засновниками виявилися белізські офшорки Ireland & Overseas Acquisitions і Milltown Corporate Services. Саме ці фірми навесні 2011 року продали "Чорноморнафтогазу" першу морську бурильну установку West Juno, більше відому читачам під назвою "вишка для Бойка".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News