Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко вже попросилася до хворої мами

Понеділок, 10 червня 2013, 19:49

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко написала заяву з проханням відпустити її до хворої матері.

Про це повідомив її захисник Сергій Власенко.

"Сьогодні в 18.00 таку заяву написано і передано представникам пенітенціарної служби. У них, за законом, відповідно до ч.2 ст.111 Кримінально-виконавчого кодексу, є доба, щоб ухвалити відповідне рішення", - сказав він журналістам біля будівлі Центральної клінічної лікарні № 5 "Укрзалізниці" після зустрічі з Тимошенко.

Водночас, Власенко сказав: "На мій погляд, це виглядає якось не дуже добре".

Захисник екс-прем'єра не уточнив, що має на увазі, зазначивши лише: "Давайте почекаємо добу".

За словами Власенка, рішення написати заяву з проханням дозволити їй зустріч з хворою матір'ю, Тимошенко ухвалила після того, як дізналася про інтерв'ю її тітки Антоніни Ульяхіної, в якому вона повідомила про різке погіршення стану здоров'я мами екс-прем'єра Людмили Телєгіної.

Крім того, це збіглося з відповідною заявою керівника Державної пенітенціарної служби Ігоря Андрушка.

Як відомо, раніше Ульяхіна повідомила, що через переживання у матері екс-прем'єра відмовили ноги, і вона перестала ходити.

Андрушко повідомив, що у разі тимчасових форс-мажорних життєвих обставин Тимошенко має право тимчасово залишити лікарню, і для цього повинна написати відповідну заяву начальникові Качанівської колонії.

11 жовтня 2011 року Печерський райсуд Києва засудив Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009 році. Вона відбуває покарання у Качанівській виправній колонії в Харкові з кінця грудня 2011 року.

9 травня 2012 року Тимошенко перевели з колонії в ЦКЛ № 5 (Харків).

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування