Тедеєв: Опозиціонери роздули сумний епізод, а над сніжками сміялися

Вівторок, 11 червня 2013, 10:23

Депутат від Партії регіонів Ельбрус Тедеєв вважає, що в застосуванні сили спортсменами на акціях у Києві 18 травня винні політики.

"У цьому винні політики", - заявив олімпійський чемпіон із вільної боротьби й багаторазовий чемпіон світу Тедеєв в інтерв'ю "ЛІГАБізнесІнформ". 

"Я не виправдовую молодих хлопців, таких, як цей арештований хлопець (Вадим Титушко на прізвисько "Румун", випущений під заставу), порушники закону мають відповісти за законом. Справжній спортсмен зобов’язаний утримуватися від радикальних дій, від використання своєї фізичної переваги", - зазначив депутат-борець.

Однак, на його думку, "питання надмір політизоване".

"Колеги з опозиції роздули один із сумних епізодів 18 травня до космічного масштабу, але при цьому не хочуть покарати тих, хто бив людей, які були у БМП. Як би там не було, це теж громадяни України, але над ними знущалися, привселюдно били, як собак", - заявив Тедеєв.

"Ті ж опозиціонери сміялися й жартували над хуліганською витівкою, коли в наших колег-жінок льодом кидалися... З боку опозиції у справі безпорядків 18 травня більше піару, ніж щирих дій", - обурився він.

На думку регіонала, "політики не повинні зіштовхувати людей лобами, це дуже небезпечні ігри".

"Мій народ (осетини) пережив за 20 років дві війни: з інгушами й грузинами. А починалося все з дрібниць – із вуличних зіткнень, політичних провокацій. Це може бути дуже страшно", - зазначив Тедеєв.

При цьому він сумнівається, що Вадик-"Румун" говорив правду про те, що його друзі-спортсмени були найняті політиками за 250 гривень. 

"Не впевнений, що хлопці кажуть правду, але навіть якщо так, то всі ці розмови про проплачені мітинги принижують Україну. На нас плювати будуть, дивлячись, як українця можна купити й продати", - сказав Тедеєв.

"Потрібно менше про це говорити. Навіщо давати привід для глузувань із боку сусідів?", - вважає він.

"Ще раз повторюся, із цим інцидентом повинні розбиратися правоохоронні органі, я нікого не захищаю", - додав Тедеєв.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування