У Богатирьової повідомили, що Тимошенко не згодна з пропозиціями лікарів

Вівторок, 11 червня 2013, 15:17

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко не надала згоди на виконання пропозицій та рекомендацій німецьких лікарів.

Про це у вівторок повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

Як відомо, за підсумками візиту німецьких лікарів та роботи Міжнародної медичної комісії складено відповідний медичний висновок щодо стану здоров’я пацієнтки Тимошенко та подальших кроків стосовно її реабілітації.

"У зазначеному документі йдеться про те, що німецькі лікарі відзначили відсутність нових скарг на стан здоров’я Тимошенко після останнього відвідування ними пацієнтки", - цитує МОЗ.

"При цьому клінічні прояви проблем пацієнтки, зі слів німецьких фахівців, не погіршилися, а навпаки мають тенденцію до покращення", - уточнили у прес-службі.

У міністерстві також процитували представника німецької клініки "Шаріте" Анетт Райсхауер: "Подальше проведення фізіотерапевтичних процедур є недоцільним".

"Цієї думки дотримуються і українські лікарі. Таким чином, прийнято рішення про відсутність подальшої потреби Тимошенко виконувати фізичні вправи та отримувати масажні процедури, як це відбувалося протягом майже півроку", - йдеться в повідомленні.

"За результатами обстеження німецькі та українські лікарі припустили можливість проведення додаткової діагностично-лікувальної процедури під контролем комп’ютерної томографії. Жодних підстав для проведення оперативного втручання членами медичної комісії встановлено не було", - запевнили у МОЗ.

"На сьогодні пацієнтка згоди на виконання пропозицій та рекомендацій німецьких лікарів не надала. Члени Міжнародної медичної комісії констатували, що усі рекомендовані процедури можуть бути здійснені в лікувальному закладі ЦКЛ "Укрзалізниці" медичними працівниками як української, так і німецької сторони", - йдеться у повідомленні.

"Крім того, члени комісії на даний час констатували недоцільність залишення пацієнткою стаціонарної установи", - підсумували у прес-службі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...