Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За путівки в скандальний санаторій, ймовірно, вимагали гроші

Середа, 12 червня 2013, 20:28

Правоохоронні органи Львівщини перевіряють заяви про те, що в процесі отримання путівок в санаторій "Юність", де загинула дівчинка зі Львова, були корупційні схеми.

Про це заявив голова Львівської ОДА Віктор Шемчук на прес-конференції, повідомляє "Львівський портал".

"Батьки дітей заявили правоохоронцям, що під час отримання путівок була корупційна схема, їм доводилося платити за безкоштовні путівки. Перевірка цього випадку буде проведена, і винні, якщо таких виявлять, будуть притягнуті до відповідальності", - наголосив він.

За словами голови ЛОДА, він мав з цього приводу розмову з очільниками правоохоронних органів Львівщини.

Також, на думку голови ЛОДА, цей трагічний випадок мав би покласти край тому безладу, який існує в сфері оздоровлення дітей.

"Ми реально можемо оздоровити до 40% школярів, а не 90%, як про це говорять. Хіба можна вважати оздоровленням те, що діти після 9 місяців у школі, знову приходять туди влітку та проводять час у гуртках і на екскурсіях? Все це добре, але це не є оздоровленням", - наголосив Шемчук.

Як відомо, 30 травня у санаторії "Юність" в Криму з аварійного балкона впали четверо дітей.

Одна з них загинула, ще одна зазнала ушкоджень. Потім батьки дівчинки заявили, що доплачували гроші за безкоштовну путівку.

Пізніше у ході проведення слідчих дій за фактом надзвичайної ситуації в санаторії прийнято рішення про затримання заступника головного лікаря та інженера з охорони праці санаторію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування