Тюремники обурилися цинізмом і ставленням близьких Тимошенко

Понеділок, 17 червня 2013, 15:59

Державна пенітенціарна служба звинувачує оточення Юлії Тимошенко в цинічному розповсюдженні брехні щодо дій цього відомства.

Про це заявляє прес-служба ДПтС, коментуючи твердження Євгенії Тимошенко про те, що її не пускають до підзахисної і мами Юлії Тимошенко.

"Наші попередження про можливе поширення неправдивої інформації Євгенією Тимошенко щодо організації побачення із засудженою Тимошенко справдилися. Вражає цинізм, з яким розповсюджуються через партійні сайти неправдиві звинувачення на адресу пенітенціарної установи", - сказано в заяві.

ДПтС наголошує, що таких умов утримання та поступок від керівництва пенітенціарної установи, як Юлія Тимошенко, "не має жоден із ув’язнених чи засуджених, і навіть з числа тих, хто відбуває покарання за менш значні злочини".

"Оскільки деяким особам, що оточують засуджену Тимошенко та приходять до неї на побачення, невластиві нормальні людські відношення і вони нехтують порядністю співробітників пенітенціарної відомства та тим розумінням, яке демонструє керівництво колонії, ДПтС вимушена про це інформувати і ЗМІ, і громадськість", - заявляє ДПтС.

Тому відомство наголошує, що "жодних перешкод щодо організації побачень із засудженою Тимошенко працівники відомства ніколи не чинили".

"Вона мала та має надзвичайно велику кількість таких побачень, навіть усупереч вимогам відповідної відомчої інструкції", - стверджує ДПтС.

У відомстві сподіваються, що "позиція Державної пенітенціарної служби буде зрозумілою для громадськості, і ця позиція не буде дискредитована шляхом неправдивих та провокаційних заяв захисників засудженої".

Раніше у понеділок партія "Батьківщина" заявила, до екс-прем’єра Юлії Тимошенко не допускають її доньку і захисника Євгенію.

Після цього Пенітенціарна служба заявила, що Євгенію Тимошенко у порядку винятку і для уникнення провокацій пропустили до палати її засудженої матері у харківській лікарні, бо засуджена відмовилася виходити в кімнату для побачень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування