Дочка Тимошенко: після терапії стало гірше

Понеділок, 17 червня 2013, 17:34

Дочка екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія заявила, що у її матері посилилися болі.

Про це Євгенія заявила журналістам у Харкові, після відвідування матері в лікарні, передають Ukranews.

"У п'ятницю (14 червня) при заняттях терапії їй стало гірше, був дуже сильний простріл, все пішло і в праву ногу, і в руку, і зараз практично будь-який рух викликає дуже гостру біль, незважаючи навіть на сильне знеболююче", - сказала вона.

Дочка зазначила, що екс-прем'єр перебуває в палаті, майже весь час лежить, пересувається лише зі сторонньою допомогою, і при цьому навіть не може одягнути взуття.

За словами Євгенії, сидіти екс-прем'єр може тільки короткий час і лише за допомогою знеболюючих.

Вона підкреслила також, що в п'ятницю Тимошенко не відмовлялася від зустрічі зі своїм захисником Миколою Титаренком.

"Вона просто лежала, і не могла пересуватися. Примушували її перейти в кімнату для побачень, хоча, я так розумію, якщо людина в такому стані, то з захисником зустріч повинна бути забезпечена, як це сталося сьогодні", - сказала Євгенія.

Вона підкреслила, що стан екс-прем'єра дуже серйозний і висловила сподівання, що на поточному тижні до неї можуть прибути німецькі лікарі з клініки "Шаріте".

Євгенія зазначила, що лікарі підтвердили свій приїзд, однак дата його поки невідома, оскільки у них дуже жорсткий графік.

Як відомо, у понеділок Пенітенціарна служба в порядку винятку дозволила зустріч Тимошенко з дочкою Євгенією не в кімнаті для побачень, а в медичній палаті.

Про погіршення стану здоров'я екс-прем'єра "Батьківщина" заявила ще в п'ятницю, а захисник Сергій Власенко додав, що були терміново викликані лікарі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування