Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція завела справу за "бійню" на фірмі опозиціонера

Вівторок, 18 червня 2013, 15:56

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом бійок і стрілянини в селі Чаусове-2 біля агрофірми опозиційного кандидата Аркадія Корнацького.

Про це повідомляє сайт "Преступности.НЕТ" з посиланням на сектор зв'язків з громадськістю Миколаївського обласного управління міліції.

Кримінальне провадження відкрито за частиною 1 статті 294 Кримінального кодексу (Організація масових заворушень), за що загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Як заявили в облУМВС, лікарі дійсно виявили у кількох постраждалих в результаті "війни за врожай" тілесні ушкодження від травматичної зброї.

"Працюють в комплексі співробітники слідчої групи і оперативної групи Першотравневого міського відділу міліції, які встановлюють причини, які привели в масових безладів, виявляють ініціаторів заворушень, вилучають зброю", - повідомила керівник прес-служби миколаївського облУМВС Ольга Передеренко.

За її словами, співробітники спецпідрозділу "Беркут" у село Чаусово-2 не виїжджали.

"Навіщо вони тут потрібні? Тут вже все спокійно, комбайн оре поле", - зазначила вона.

Як відомо, вранці у вівторок, 18 червня, було вчинено спробу силового захоплення агрофірми Корнацьких. Близько 100 бритоголових "братків" з пістолетами і помповими рушницями зробили спробу проникнути на територію підприємства. При цьому вони відкрили вогонь по охороні і співробітникам агрофірми.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування