Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЗМІ: Братки, що напали на фірму Корнацького, ховали зброю в людини, підкотрольної Пшонці

Вівторок, 18 червня 2013, 16:24

Після приїзду міліції на поле, де розгорівся конфлікт між співробітниками "Агрофірми Корнацьких" і майже сотнею збройних людей спортивної зовнішності, на місце приїхала директор підприємства "Партнер Агро" Оксана Валешинська.

Про це повідомили в громадській організації "Селянський фронт", передає сайт Преступности.нет.

"Оксана Валешинська прибула на автомобілі "Skoda" білого кольору, держномер ВЕ 1792 ВВ. Їй у багажник "братухи" склали свою зброю, яку вона закрила в машині й не віддає правоохоронцям, приховуючи в такий спосіб речовинні докази", - заявили в громадській організації.

 
 

Раніше повідомлялося, що після того, як озброєні автоматами співробітники відділу оперативного реагування міліції запобігли перестрілці й затримали шістьох "бойовиків", вони були відпущені після приїзду головного міліціонера Першотравневого району Івана Приймака. 

Свої дії прибулі на місце події чиновники мотивували тим, що селяни Корнацького обробляють не свою землю, а дана територія належить підприємству "Партнер Агро".

За інформацією відділу Держкомзему в Первомайському районі, станом на 1 січня цього року було зареєстровано й видано громадянам 773 державних акти.

Між громадянами й ТОВ " Партнер-Агро" були укладені й зареєстровані 773 договори оренди земельних ділянок строком на 20 років.

При цьому глава Першотравневої РГА Борис Демченко заявив, що розпайовані землі Корнацького роздавались законно.

Раніше в громадській організації "Селянський фронт" повідомили, що чиновники  Первомайської райдержадміністрації роздали землю Корнацьких у селі Чаусово-2 стороннім людям.

Пізніше юрист Тетяна Монтян заявила про те, що ТОВ " Партнер-Агро" було спеціально зареєстроване для цієї махінації й воно підконтрольне сину генерального прокурора України Артему Пшонці, зазначає видання.

За інформацією Монтян, Валешинська Оксана Сергіївна, на домашню адресу якої фірма й зареєстрована, є адвокатом.  

Нагадаємо,  Корнацький заявив, що нападом на його фірму керують особисто губернатор Круглов і генпрокурор Пшонка. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування