Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко теж має вимогу до зустрічі з Януковичем

Середа, 19 червня 2013, 10:20

Юлія Тимошенко наполягає, щоб дискусія між представниками парламентської опозиції та президентом Віктором Януковичем відбулася публічно.

Про це сказав журналістам захисник Тимошенко Сергій Власенко перед ЦКЛ "Укрзалізниці" у Харкові, повідомляє УНІАН.

"Юлія Володимирівна закликала до проведення такої публічної дискусії у форматі круглого столу. Віктор Янукович не готовий до круглого столу в широкому форматі. Він погодився на дискусію з представниками парламентських політичних сил", - сказав він.

"Але позиція Юлії Тимошенко полягає в тому, що ця дискусія обов’язково, це принципова річ, повністю повинна проводитись в публічній площині. Це не повинні бути кулуарні перемовини, це не повинні бути розмови 6-7 людей між собою", - заявив Власенко.

Захисник екс-прем’єрки та лідера "Батьківщини" зазначив, що дискусія президента і опозиції повинна транслюватися по телебаченню.

"Повинні бути присутніми ЗМІ, насправді, повинна бути пряма трансляція цієї події, тобто максимально широка публічність цього процесу", - наголосив він.

Власенко стверджує, що від цієї дискусії залежатиме стратегія розвитку держави, тому "це повинно бути публічно".

Як відомо, глава держави Віктор Янукович запросив керівників усіх парламентських фракцій і голову Верховної Ради на зустріч в Адміністрацію президента на 14.30 середи, 19 червня.

Лідер УДАРу Віталій Кличко заявив, що представники його фракції на цю зустріч не підуть.

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявляв, що зустріч опозиціонерів з президентом має відбутися публічно, у присутності ЗМІ. "І після цього ми готові вислухати президента у стінах ВР без будь-якої обструкції з його посланням", - казав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування