У МВС упізнали чотирьох нападників на фірму Корнацького і шукають інших

Середа, 19 червня 2013, 13:00

У справі про збройний напад на агрофірму кандидата в депутати по округу в Первомайську Аркадія Корнацього проходять чотири особи.

Про це Українській правді повідомили у прес-службі управління МВС в Миколаївській області.

Так, до Первомайського МВ УМВС України в Миколаївській області було доставлено чоловіка, у якому громадяни розпізнали того, хто, нібито, стріляв зі зброї під час конфлікту.

Співробітники міліції провели огляд затриманого та салону автомобіля, у якому він знаходився, у ході чого було вилучено два пристрої для відстрілу гумових куль та газово-шумовий пістолет.

Слідчий міськвідділу міліції обрав затриманому міру запобіжного заходу у порядку ст. 208 КПК України та наразі він утримується у Первомайському ІТТ.

Крім того, ще троє підозрюються у вчиненні хуліганських дій. Щодо них проводяться слідчі дії та встановлюються обставини події.

Відносно участі інших громадян у вчиненні хуліганських дій проводяться подальші слідчі дії.

Крім того,  було створено посилену слідчо-оперативну групу міліції, до складу якої увійшли досвідчені співробітники слідства, оперативного блоку та експертної служби.

Правоохоронці проводять заходи по ідентифікації осіб, які приймали активну участь у порушенні громадського порядку, вивчається роль та ступінь участі кожного.

Крім того правоохоронці звертаються до громадян, які можуть надати допомогу у ідентифікації нападників, з проханням надавати інформацію за телефонами 063-245-28-12, 093-909-42-08 або за адресою м. Миколаїв, вул. Спаська, 41, УКР УМВС України в Миколаївській області.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування