Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медіахолдинг, який володіє газетою "Вести", запускає ще один проект

Четвер, 20 червня 2013, 09:59

В Україні з'явиться новий суспільно-політичний тижневик - журнал "Вести. Репортер", який виходитиме за ліцензією "Російського репортера".

Видання запускає медіахолдинг "Мультимедіа-інвест груп", що володіє газетою "Вести" і телеканалом UBR, пише "Комерсант-Україна".

7 червня видання було зареєстровано в Міністерстві юстиції - інформація про це з'явилася в держреєстрі друкованих ЗМІ. Вихід журналу заплановано на кінець літа - початок осені.

Головним редактором журналу став Іскандер Хісамов - у 2004 році він запустив журнал "Експерт-Україна" і залишив видання в 2009 році після виходу з проекту російської групи "Експерт".

За його словами, журнал буде суспільно-політичним і виходити за ліцензією російського видання "Російський репортер", що входить до медіагрупи "Експерт".

Тираж "Вести. Репортер" та роздрібна ціна не розголошується.

"Концепція цього журналу - щось середнє між "Експертом" і "Російським репортером": видання, де висвітлюються суспільні, політичні, економічні події з акцентом на репортажну журналістику", - розповів Хісамов.

Учасники ринку здивовані запуском нових друкованих проектів на українському ринку.

За даними рекламних агентств, витрати рекламодавців на розміщення в друкованій пресі в першому півріччі знизилися на 30-35%.

Це призвело до того, що багатьом компаніям довелося перерозподілити бюджети на шкоду друкованим носіям.

Як відомо, холдинг Ігоря Гужви до кінця року збирається запустити новий телепроект "Вести TV", а також відкрити розмовну радіостанцію "Вести FM".

За інформацією "Телекритики", 30% UBR належить Олександру Юракову. Останній є наближеним до колись впливового регіонала Антона Пригодського, який є давнім другом президента Віктора Януковича.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування