До Тимошенко екстрено на один день їдуть німецькі лікарі

Четвер, 20 червня 2013, 10:47

20 червня до Центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" у Харкові до екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко з короткотерміновим візитом прибудуть лікарі з берлінської клініки "Шаріте".

Про це повідомив захисник Тимошенко Сергій Власенко, пише УНІАН.

"Начебто так. Начебто Айнхойпль. Я не можу зараз тут бути точним", - сказав Власенко. За його словами, німецькі лікарі перебуватимуть у Харкові один день, точніше – лише кілька годин.

"Тому що це екстрена річ. Слава Богу, що вони знайшли вікно в своєму дуже щільному графіку, і зробили це достатньо швидко", - наголосив Власенко.

На питання, чи будуть лікарі сьогодні проводити інструментальне обстеження Тимошенко, захисник сказав: "Я не знаю нюансів. Так, на рівні неофіційної інформації я знаю, що вони начебто збиралися сьогодні. Хто вони, що вони будуть робити – я думаю, що вони визначаться після первинної розмови з Юлією Володимирівною".

Разом з тим в ЦКЛ підтвердили інформацію про прибуття сьогодні німецьких лікарів. Джерело зазначило, що у лікарню мають прибути "якісь нові лікарі". "Ані Райсхауер, ані Айнхойпль, ані Хармс. Будуть якісь нові лікарі, ті, які раніше не приїжджали", - зазначив співрозмовник. За даними джерела, німецькі фахівці прибудуть у лікарню сьогодні до 12:00, залишать медзаклад близько 15:00.

Як відомо, 17 червня Власенко заявив, що у Юлії Тимошенко стався "жорстокий рецидив", у зв'язку з яким вона не може встати і не може ходити. Також захист Тимошенко просив лікарів німецької клініки "Шаріте" негайно прибути.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування