Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Королевська вирішила перевірити, чим вона годує дітей-чорнобильців

Четвер, 20 червня 2013, 16:10

Міністерством соціальної політики створено спеціальну комісію, яка розпочала перевірку якості надання послуг з харчування дітям-чорнобильцям.

Про це заявила міністр соціальної політики Наталія Королевська, коментуючи публікацію "Української правди" про погану якість та вартість харчування для дітей-чорнобильців.

За її словами, комісія була створена через численні звернення батьків, громадських організацій та представників ЗМІ зі скаргами на якість та вартість харчування для дітей-чорнобильців.

 

"Перевіркою буде охоплено діяльність усіх без винятку компаній, які в листопаді минулого року перемогли у відповідному тендері. На сьогодні їхніми послугами охоплено 236 тисяч дітей-чорнобильців у 12 областях", - сказала Королевська.

За її словами, перевірятиметься як якість харчування, так і обґрунтованість цін на продукти.

Вона наголосила, що перевірка буде ґрунтовною, та за її підсумками вживатимуться необхідні заходи.

"За кожним фактом порушень ми звертатимемося до правоохоронних органів та за підсумками перевірки розриватимемо угоди з несумлінними постачальниками", - сказала вона.

"Ми ініціюємо зміни, що посилять контроль за такими компаніями. Ми запровадимо їхню пряму підзвітність батьківським комітетам та громадським організаціям, рішення яких має стати вирішальним у питанні співпраці з тими чи іншими компаніями", – підсумувала Королевська.

Як відомо, у середу на "Українській правді" з'явилася публікація, у якій вказувалося про надмірні ціни на продукти харчування.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування