Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

UMH може викупити частки партнерiв у "КП-Украина", радiо "Довiра" та Europa Plus

Четвер, 20 червня 2013, 19:59

United Media Holding N.V., холдингова компанiя медiагрупи UMH, може збiльшити до контрольної свою частку в ПрАТ "Комсомольская правда - Украина" та радiомовникiв ТОВ "Радiо "Довiра" та ПрАТ "Студiя "Європозитив" (позивнi - Europa Plus) (усi - Київ).

Як зазначається в повiдомленнi Антимонопольного комiтету в четвер, вiн надав UMH вiдповiдний дозвiл.

Холдинг отримав також схвалення антимонопольного відомства на придбання контролю в ТОВ "Національна агенція "ФМ Медіа Груп", яке володіє 100% в радіомовленні ТОВ "Телерадіокомпанія "Золоті ворота" (позивні - "Джем ФМ").

UMH також може збільшити частку до контрольної в ТОВ "Радіо "Довіра", яке володіє 100% в радіомовленні ДП "Телерадіоорганізація "Довіра" (позивні "Авторадіо").

Крім того АМК дозволив йому отримати контроль в рекламному ТОВ "Радіорама" і ТОВ "Укрполіграфмедіа", що займається поліграфічною діяльністю.

Як відомо, Геннадiй Боголюбов та компанiя UMH group Бориса Ложкіна продали проект "Фокус".

У квітні 2013 року з'явилася інформація про те, що депутат і бізнесмен Петро Порошенко продає частку в журналі "Кореспондент", сайті korrespondent.net і радіостанції "Наше радіо", які входять до складу UMH group, і готується інвестувати в новий проект у сфері ЗМІ.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування