Від наїзду іномарки на зупинку в Сумах загинуло двоє людей

Субота, 22 червня 2013, 11:14

Двоє людей загинули і двоє госпіталізовано в п'ятницю через наїзд іномарки на кіоск на зупинці громадського транспорту в Сумах.

Як повідомляє прес-служба управління ДАІ в Сумській області, водій автомобіля AUDI 100, рухаючись з порушенням швидкісного режиму проїзною частиною, що має по три смуги руху в обох напрямках, виїхав на зустрічну.

Легковик переїхав бордюрний камінь і в’їхав у кіоск, розташований на зупинці громадського транспорту, після чого скоїв наїзд на людей, які там знаходилися.

Внаслідок ДТП двоє людей, 59-річна жінка та 72-річний чоловік від отриманих тілесних ушкоджень померли на місці пригоди, ще двоє госпіталізовані до лікарні.

Підозрюваний у скоєнні ДТП затриманий, доставлений до наркологічного диспансеру для встановлення факту керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Наразі триває досудове розслідування, відкрите кримінальне провадження за ст.286 ч.3 Кримінального Кодексу "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб".

Ця стаття передбачає кримінальну відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...