Єфремов: Якщо Яценюк має факти, що Клюєв чимось займався, то виграє він

Вівторок, 25 червня 2013, 09:51

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає, що суд зможе встановити, чи причетний секретар РНБО Андрій Клюєв до скупки депутатів.

Про це він повідомив в інтерв'ю "5 каналу", передає прес-служба партії.

"Хто за законом має рацію, той і виграє. Якщо Яценюк має факти, які він підтвердить, що Клюєв чимось займався, то виграє він, якщо таких фактів немає, то він програє", - зазначив Єфремов, слова якого наводить Інтерфакс-Україна.

"У Яценюка почалися проблеми з виходом людей із фракції. Він чомусь вирішив, що цим займається Клюєв. А коли він переконався, що це не так, тоді почав звинувачувати іншого керівника державного рівня, що нібито той винен у тому, що його  депутати "йдуть" з фракції", - зазначив Єфремов.

На його думку, проблема лежить у зовсім іншій площині.

"Не треба брати депутатів за гроші у фракцію, тоді у них не буде морального права йти з фракції. При цьому Яценюк ще перед виборами декларував, що у них буде найчесніша фракція", - нагадав він.

"Ми повинні об'єднатися, а не робити все можливе, щоб основний законодавчий орган держави не працював. І при цьому в Уряду були зв'язані руки, тому що в парламенті не приймаються відповідні законодавчі акти", - наголосив Голова парламентської фракції ПР.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування