Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Пшонки замовили дистанційне навчання прокурорів за 2,5 мільйони

Вівторок, 25 червня 2013, 11:17

Генпрокуратура замовила розробку та впровадження системи дистанційного навчання та підвищення кваліфікації вартістю 2,47 мільйонів гривень.

Відповідна угода була підписана 17 червня за результатами тендеру з ТОВ "Бейсік Груп", повідомляють "Наші гроші" із посиланням на "Вісник держзакупівель".

Компанія має вже у серпні впровадити систему, яка повинна інтегруватись з вже існуючою інформаційною системою "Веб-портал Генпрокуратури України" та веб-сайтами регіональних прокуратур, які побудовані на платформі Web Logic Publishing.

Інформаційна система дистанційного навчання та підвищення кваліфікації повинна складатись з наступних модулів: контент-наповнення, дистанційного навчання, електронна бібліотека, роботи з дистанційним терміналом  для забезпечення організації роботи співробітників органів прокуратури.

Фірма "Бейсік Груп" зі статутним капіталом 2 тисяч гривень зареєстрована минулого року на Катерину Деуліну.

Єдиним конкурентом було ТОВ "Технологічний консалтинг", до складу засновників якого входить Зіновій Козицький, відомий львівський бізнесмен у сфері нафтогазовидобутку ("Укрнафтогазінвест").

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...