На зв'язок для Ради витратять більше семи мільйонів

Четвер, 27 червня 2013, 11:33

Управління справами Верховної Ради у 2013 році уклало низку угод на послуги зв’язку та обслуговування комп’ютерної техніки на загальну суму 7,25 мільйонів гривень.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Послуги телефонного зв’язку коштуватимуть 2,25 мільйонів гривень. З цієї суми "Укртелеком" отримає 1,59 мільйонів, "МТС Україна" – 0,44 мільйони, "Київстар" – 0,22 мільйона.

"Укртелеком" отримає гроші за обслуговування 377 номерів міського зв’язку, 1003 номерів станції спеціального призначення АТС-10, 1180 радіоточок в парламентських офісах та надання з’єднувальних ліній для зв’язку та підключення відомчих АТС. Кількість абонентів мобільних операторів не повідомляється.

Окрім цього 0,69 мільйонів піде на обслуговування та ремонт телекомунікаційних мереж та кінцевого обладнання. Кошти отримають ТОВ "Уліс Сістемс" і ТОВ "СВ-Телеком".

Ще 0,39 мільйонів отримає "Укртелеком" за експлуатаційно-технічне обслуговування апаратних, звукопідсилення для прямих трансляцій засідань Верховної Ради.

ТОВ "Нові комунікації" отримає 0,20 мільйонів за послуги міжнародного зв’язку за допомогою ІР протоколу. Інтернет від ТОВ "Дабл-Ю Нет Україна" коштує 0,17 мільйонів.

Шведська компанія "SES Astra ab" отримає 2,24 мільйони на трансляцію телеканалу "Рада" за допомогою супутникового зв’язку.

Обслуговування волоконно-оптичних ліній зв’язку для прийому-передачі телевізійних сигналів між парламентськими будівлями фірмою "Канком" коштує 0,25 мільйонів.

Послуги "Укрпошти" коштуватимуть 0,78 мільйонів.

Забезпечення функціонування активного мережного обладнання фірмою "Інком" коштує 0,20 мільйонів.

ТОВ "Інфотрейд" отримає 0,48 мільйонів за обслуговування комплексу монохромного друку, сканування та обробки документів Xerox DocuTech 6155.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування