Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фірташ буде платити Суркісу більше, ніж Коломойський

Четвер, 27 червня 2013, 13:59

Бюджет київського "Динамо" склав минулого року 100 мільйонів доларів.

Про це в інтерв'ю Forbes розповів Ігор Суркіс.

На питання, яким є зараз бюджет "Динамо", Суркіс відповів: "Зараз - $ 55-60 млн. Без трансферів. Торік з урахуванням трансферів я витратив на клуб $ 100 млн".

На думку Суркіса фінансові перспективи Об'єднаного чемпіонату "дуже сумнівні".

"На мій погляд, це навіть збільшить витрати, тому що виростуть амбіції. Хоча, не виключаю, що можливе і якесь зростання доходів. Не знаю. Тут поки що більше запитань, ніж відповідей. Грубо кажучи, бюджет залишиться на рівні тих же $ 100 млн, але $ 50 млн ти будеш отримувати від Об'єднаної ліги, а $ 50 млн - витрачати своїх. Я ж не кажу, що кожен рік викладаю по $ 100 млн ", - сказав президент" Динамо ".

Суркіс також розповів, що клуб підписав трирічний контракт з "Надра-банком", але суму не назвав. Єдине, він уточнив, що ця сума більше, ніж платив "Приват-банк" Коломойського.

За інформацією Forbes, "Приватбанк" платив клубу близько 3 мільйонів доларів на рік. Суркіс визнав правильність цього порядку цифр.

На зауваження, що напередодні підписання контракту з "Надра-банком" під час товариського матчу Україна - Камерун він сидів у VIP-ложі на Олімпійському з головою Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним і його бізнес-партнером Дмитром Фірташем, Суркіс запевнив, що не вів з ними переговори.

"Я не володію інформацією про те, яке взагалі відношення Льовочкін має до цього банку. Переговори я вів з паном Зінковим (голова правління Надра Банку. - Forbes). А з ким він там і що погоджував, це не було предметом для обговорення. До речі , вони на нас самі вийшли. Більше того, вони на нас виходили ще два роки тому, щоб ви розуміли ", - сказав Суркіс.

Як відомо, сини Фірташа і Львочкіна грають у дитячій команді "Динамо".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування