У Харкові евакуювали вокзал

Неділя, 30 червня 2013, 12:15

У суботу ввечері зі станції "Харків-Пасажирський" було евакуйовано понад 800 пасажирів і працівників залізничного вокзалу після того, як невідомий повідомив про його замінування.

Про це повідомляють Українські Новини з поcиланням на сектор зв'язків із громадськістю управління Міністерства внутрішніх справ на Південній залізниці.

Повідомлення про замінування надійшло в Управління 29 червня близько 16:00.

Для проведення оперативно-профілактичних заходів були задіяні співробітники Управління МВС на Південній залізниці, Служби безпеки України, Державної служби з надзвичайних ситуацій, прокуратури.

"З території залізничного вокзалу станції "Харків-Пасажирський" і прилеглої території евакуйовано більш як 800 пасажирів і персоналу залізниці", - сказано в повідомленні.

При обстеженні території вокзального комплексу й прилеглої території фахівцями вибухотехнічної служби й кінологічного центру вибухові пристрої й вибухові речовини виявлені не були.

Порушень громадського порядку не допущено, затримки в графіку руху поїздів не було.

Робота вокзалу відновлена в повному обсязі о 18:35.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення або пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу.

У цей час проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів щодо встановлення особи людини, що зробила неправдиве повідомлення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування