Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Москві сталася масова бійка з перестрілкою

Неділя, 30 червня 2013, 18:14

Бійка зі стріляниною сталася на південному заході Москви, одну людину затримано, ще чотирьох госпіталізовано.

Про це повідомляє "Интерфакс" з посиланням на прес-службу ГУ МВС по Москві.

"Сьогодні о 15:32 на службу "02" зателефонували громадяни, які повідомили про конфлікт в районі будинку N2 на Новоясенівському проспекті", - сказав представник главку столичної поліції.

За його даними, поліцейські з'ясували, що між двома групами чоловіків на грунті давнього конфлікту сталася бійка, в ході якої представники обох сторін відкрили вогонь по своїх опонентах з травматичної зброї.

"За попередніми даними, були госпіталізовані четверо постраждалих учасників конфлікту, а ще одного доставлено до територіального відділу поліції для подальшого розгляду", - сказав співробітник прес-служби.

"За даним фактом проводиться перевірка, в ході якої діям усіх учасників буде дана правова оцінка, а за її результатами - прийнято процесуальне рішення", - заявив співрозмовник агентства.

Тим часом, джерело в правоохоронних органах повідомило "Интерфаксу", що бійка, в якій брало участь близько 15 людей, сталася між групою уродженців Північного Кавказу та співробітниками приватного охоронного підприємства, що працюють у торговельно-розважальному центрі "Принц плаза".

"Інциденту передував конфлікт, що стався між ними раніше", - сказав співрозмовник агентства.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...