Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов обіцяє, що "Регіони" опозицію не чіпатимуть, адже силу вже показали

Четвер, 6 червня 2013, 17:22

Фракція Партії регіонів не має наміру організовувати проведення засідань парламенту з гостьової ложі 7 червня.

Про це на брифінгу сказав глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, передають "Українські новини".

"У нас сьогодні було питання, коли люди з усієї України з'їхалися (обрання суддів) і просто в черговий раз відпустити суддів, які витратили державні гроші на приїзд до Києва, я вважаю, ми не мали права. А завтра у нас... повістка дня. Тому прийдемо в зал. Хочуть працювати, будь ласка, давайте працювати", - сказав він.

При цьому Єфремов зазначив, що Партія регіонів завжди знайде спосіб проголосувати за необхідні законопроекти, однак на уточнююче питання чи буде фракція це робити завтра, Єфремов відповів, що ні.

Також він зазначив, що депутати фракції під час вечірнього засідання у четвер свідомо голосували неперсонально у зв'язку з тим, що частина депутатів охороняли гостьову ложу від проникнення туди депутатів від опозиції.

При цьому, за його словами, всі депутати, картки яких голосували, перебували у сесійній залі.

Крім того, він підкреслив, що Партія регіонів не планувала в четвер проводити виїзне засідання Ради, а лише хотіла продемонструвати, що в парламенті є більшість, яка може голосувати і приймати рішення.

Єфремов констатував безрезультатність переговорів між керівництвом Ради та головами всіх фракцій щодо розблокування роботи парламенту.

"Ні до чого не домовилися, вони (опозиція) не хочуть домовлятися. Вони прийшли сьогодні свідомо, щоб зірвати робочий процес і не дати проголосувати за закони, які представив уряд. Ось і все. Тому ніяких спроб про щось домовитися - немає" , - сказав він.

Єфремов зазначив, що опозиція має намір блокувати роботу Ради вночі, проте, на його думку, Партія регіонів не намагатиметься розблокувати силою парламент, а повернеться в Раду вже 7 червня з готовністю конструктивно працювати.

Як відомо, на вечірньому засіданні Рада прийняла ряд проектів постанов про призначення суддів. Спікер парламенту Володимир Рибак відкрив засідання Ради з ложі для гостей, яка знаходиться біля ложі президента в залі парламенту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування