Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Бондаренко показала, як вона відповідає адвокатам Сніцарчук

Четвер, 11 липня 2013, 11:42

"Регіоналка" Олена Бондаренко стверджує, що відповіла на запит адвоката журналістів Ольги Сніцарчук та Владислава Соделя.

Про це йдеться у заяві її помічниці Олени Іванчук у відповідь на новину про те, що Бондаренко не відповідає на запити адвокатської контори, яка представляє інтереси Сніцарчук та Соделя.

"Аби заповнити прогалину у роботі журналіста, який готував цю "новину", надсилаю касовий чек Укрпошти, який підтверджує, що на ім’я адвоката АО "АВЕР ЛЕКС" Федоренко Ігоря Люсиковича, який, власне, й звертався, відповідь було відправлено", - сказано у повідомленні.

 Чек від Бондаренко

У свою чергу адвокати Снічарчук та Соделя мають намір подати третій запит до Бондаренко.

"Вони хочуть отримати відповідь, звідки регіоналка отримала копію протокола у справі щодо побиття журналістів, який вона зачитувала 24 травня в ефірі ток-шоу "Шустер live", - сказала "Телекритиці" представник журналістів Вікторія Кіріна.

За її словами, наразі вже було надіслано два запити рекомендованою кореспонденцією до Бондаренко, однак відповіді на жоден з них не було отримано.

Як відомо, 24 травня під час ефіру "Шустер live" Бондаренко прийшла до студії із копією протоколу і доводила, що Сніцарчук була на місці інциденту під час побиття як громадянка, а не як журналістка, бо саме так зазначено у документі.

Бондаренко пояснила, що документи слідства щодо побиття журналістів 18 травня потрапляють до неї як до члена Тимчасової слідчої комісії ВР.

У свою чергу Сніцарчук закликала Бондаренко спростувати неправдиву інформацію, яка базується нібито на даних з протоколу у справі про її побиття.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування