Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

У Порошенка здивувалися претензіями Росії до цукерок

Четвер, 11 липня 2013, 16:42

Корпорація Roshen, депутата Петра Порошенка, заявляє про відсутність офіційних претензій до її продукції з боку Росії.

Про це заявили у компанії в четвер, коментуючи заяву глави Росспоживнагляду про претензії до якості її кондитерської продукції, що надходить на ринок країни.

"Корпорація Roshen завжди дотримувалася всіх правил сертифікацій на кондитерську продукцію і виконувала всі необхідні санітарні норми, дотримуючись вимог державної нормативної документації України і Росії", - повідомили в корпорації.

Крім того, компанія підкреслила, що до сьогоднішнього дня в її адресу будь-які зауваження з боку організацій, що сертифікують у РФ не надходили.

"Всі кондитерські фабрики корпорації Roshen забезпечені обладнанням для моніторингу контролю якості продукції та відповідних досліджень", - йдеться в заяві.

Корпорація Roshen зазначає, що готова до конструктивної співпраці з усіма контролюючими та перевіряючими органами, в тому числі і Росії, для розгляду та усунення претензій, які існують з їхнього боку.

"В даний час корпорація Roshen намагається зв'язатися з Роспотребнадзором для надання всієї необхідної інформації, яка дозволить прояснити і врегулювати ситуацію", - йдеться в заяві.

Як відомо, глава Росспоживнагляду, головний державний санітарний лікар РФ Геннадій Онищенко 11 липня повідомив, що у російської санітарної служби з'явилися претензії до кондитерської продукції, яка поставляється з України.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування