У ДАІ кажуть, що видачу водійських посвідчень нового зразка не затримують

П'ятниця, 12 липня 2013, 19:11

Управління Державної автомобільної інспекції в Києві спростовує інформацію про те, що видача й заміна водійських посвідчень на посвідчення нового зразка затримується.

Про це повідомили в прес-службі ДАІ.

"Я можу сказати вам, що в Києві навіть у неділю у відділах МРЕВ зараз видають водійські посвідчення... і (роблять) заміну... ну, здійснюють видачу водійських посвідчень у такому (штатному) режимі, люди працюють і до 20, і до 21 години", - сказав співробітник прес-служби ДАІ.

При цьому можливі затримки, зі слів прес-секретаря, можуть бути пов'язані тільки з великою кількістю людей, що бажають одержати водійські посвідчення саме в київських міжрайонних реєстраційно-екзаменаційних відділах, а не з відсутністю нових бланків.

У той же час інформацію про припинення видачі нових прав водія з електронними чипами в прес-службі не змогли прокоментувати, зазначивши, що знають про це нововведення тільки з повідомлень засобів масової інформації.

Як відомо, у п'ятницю з'явилася інформація з посиланням на слова начальника ДАІ Володимира Астапковича про припинення в червні видачі нових водійських посвідчень нового зразка з електронними чипами.

Зі слів чиновника, Кабінет Міністрів прийняв відповідну постанову й призупинив видачу нових посвідчень із чипом.

Таке рішення, зі слів Астапковича, було прийнято після численних звернень громадян і через високу вартість нових посвідчень (близько 250 гривень).

Крім того, повідомлялjcm, що через такі нововведення в багатьох МРЕВ не виявилося бланків для видачі водійських посвідчень, і утворилися затримки при заміні й видачі таких документів.

У травні ДАІ повідомила про початок видачі водійських посвідчень нового зразка з електронним чипом.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування