Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Керівника Святошинського райвідділку тимчасово відсторонили від посади

Субота, 13 липня 2013, 00:33

Керівника Святошинського райвідділку міліції Києва Гладика відсторонено від виконання обов’язків на час проведення розслідування щодо побиття правоохоронцем активістки КУПРу.

Про це протестуючим заявив начальник столичного главку міліції Володимир Коряк, передає кореспондент "Української правди".

За його словами, кримінальним провадженням, у якому підозрюваним проходить старший лейтенант, займається прокуратура.

Коряк зазначив, що правоохоронець, який побив дівчину, де б він не був, буде допитаний і покараний в разі доведення його провини.

На прохання журналістів назвати прізвище та ім'я підозрюваного, начальник столичної заявив, що не може цього зробити, але натякнув, що відомості, які потрапили у ЗМІ, є правильними.

Лідер Коаліції учасників помаранчевої революції Сергій Мельниченко раніше оприлюднив на своїй Fаcebook-сторінці дані кривдника активістки.

Як відомо, 12 липня київський міліціонер кулаком вдарив активістку Коаліції учасників помаранчевої революції за прохання розмовляти з нею українською мовою. Інцидент стався на ринку "Шлях", коли міліція намагалася розігнати продавців.

Дівчина звернулася до лікарів. Згідно з повідомленням Мельниченка, у неї була підозра на ушкодження нирки, можливий також перелом ребра. Станом на 21.40 12 липня постраждала поїхала з лікарні в прокуратуру.

Ввечері співробітники ринку, а також активісти КУПРу та інших політичних організацій почали штурм Святошинського райвідділку міліції. Був застосований сльозогінний газ. Під час штурму постраждали 6 правоохоронців.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування